EFT Relatietherapie


EFT-weekenden

Houd me vast:

2 weekenden om de relatie met je partner in het licht te zetten

In deze 2 weekenden bieden wij het officiële Houd me vast (EFT) programma aan van Sue Johnson. In het eerste weekend gaan we werken met de eerste drie gesprekken uit het boek Houd me vast, dwz de negatieve patronen stoppen en in kaart brengen. In het tweede weekend gaan we werken met het vierde en vijfde gesprek, dwz het herstellen van een goede, veilige verbinding. In de tijd tussen de twee weekenden in kunnen jullie gaan oefenen met wat jullie in het eerste weekend hebben geleerd.

We nemen je aan de hand mee en leiden je door de structuur van de EFT methode heen. Tijdens de bijeenkomsten werken we met videomateriaal, oefeningen & werkopdrachten. Het is vooral de bedoeling dat je met je partner praktisch aan de slag gaat! Er is voldoende ruimte tijdens de weekenden om dit samen met je partner te doen.

Door het volgen van de ‘Houd me vast’ cursus ontstaat bij de meeste deelnemers een diepere emotionele verbinding met elkaar. Je leert anders te kijken naar de patronen in je relatie. Negatieve patronen leer je stoppen en je leert om onderliggende emoties en behoeftes te herkennen en te delen met elkaar. Je brengt hiermee meer ontspanning en liefde in je relatie.

Wat gaan we doen?

 

Data eerstkomende weekendcyclussen (de twee weekenden horen bij elkaar):

 

Eerstkomende cyclus:

Weekend 1: 1/2 juni 2024 (Tilburg/Hilvarenbeek, Meeting Chalet Hilvarenbeek)

Weekend 2: 29/30 juni 2024 (Tilburg/Hilvarenbeek, Meeting Chalet Hilvarenbeek)

Volgende cyclussen:

Weekend 1: 7/8 september 2024 (Tilburg/Hilvarenbeek, Meeting Chalet Hilvarenbeek)

Weekend 2: 5/6 oktober 2024 (Tilburg/Hilvarenbeek, Meeting Chalet Hilvarenbeek)

 

Het is de bedoeling dat je beide weekenden volgt, ze vormen samen het programma.

 

Kosten:695,- per persoon voor de 2 weekenden, inclusief lunch, koffie/thee en hapjes tussendoor (snacks, fruit e.d.) en nog wat extra lekkernijen. Mochten de kosten een probleem zijn, neem even contact op dan overleggen we even.

Tijden: Van 10.30 tot 18.00 uur, inclusief lunch. Aan het eind van de dag om 18.00 uur is het programma afgelopen. Als je in de buurt wilt dineren en/of overnachten kun je aan ons adressen vragen.

Locatie: Meeting Chalet Hilvarenbeek, adres: Tilburgseweg 47A, 5081 NG Hilvarenbeek, tel. 06-291 124 31.

Aanmelden en contactinformatie:

Eveline Mientjes / Hans van Nuland, 06-51649402, e.mientjes@onsnet.nu, http://www.levenvanuitvreugde.nl/

Voor meer info over EFT en onze werkwijze zie het tabje Welkom

 

Quotes van eerdere deelnemers:

Wat een bijzondere ervaring was dit!
We hebben een lange weg te gaan, maar wat zal ons dit helpen.
Eindelijk voelde ik pure liefde en konden we de gevolgen/pijn van alle misverstanden vergeten... dit was echt de ontmoeting waar wij zo enorm naar verlangden.

Hartelijk dank voor jullie hartelijke workshop.
Mijn hart werd helemaal gevuld met liefde en warmte door de deelnemers, maar vooral door jullie professionele aanpak waarvoor dank!
Ik zie in ieder geval uit naar het weekend eind augustus, want wat jullie hebben bereikt, heb ik nog nooit meegemaakt!

Eveline rondde het mooi af toen ze zei: we zijn hier in naam van de liefde. En dat is wel duidelijk.

Overweldigend. Deze weekends haalden mijn diepste, heftigste emoties boven. Ik stond er zelf van te kijken!  De oefeningen en praatrondjes boden verrassend nieuwe inzichten, dit alles op een uiterst liefdevolle, veilige manier.

Een onvergetelijke, hartverwarmende ervaring die je vooral leert hoe cruciaal het is wat je met je gevoelens doet. Aanrader!

Prachtige EFT relatieweekeinden met Eveline en Hans waarin mijn vrouw en ik weer helemaal bij elkaar zijn gekomen. We waren met zes koppels en het zien van de relatiepijn bij anderen hielp mij om naar mijn eigen relatie te kijken. Eveline waakt op een zachte manier voor een veilige kring, waarin alles mag zijn en niets wordt veroordeeld. Tijdens de partneroefeningen keken Eveline, Hans en de assistenten mee als het nodig was.
We keken naar oud zeer. Hierdoor ontdekte ik daarachter mijn diepe wens naar contact. Als ik die inbreng, merk ik dat ik me in contact met mezelf en mijn vrouw voel en bij haar hetzelfde gebeurt.
Ik raad de EFT weekends aan aan alle koppels die in liefdevol contact met elkaar willen leven.

De twee EFT weekenden gaven mijn partner en mij de tools om weer bij elkaar te komen, en de liefde terug te vinden die we al enige tijd kwijt waren. Het programma is goed doordacht met een combinatie van hoofd- en voeloefeningen die je bij jezelf, je eigen gevoel, oude pijn en bij je partner brengen. De fijngevoelige, invoelende en respectvolle begeleiding van Eveline en Hans, maakt dat de weekenden in een heel prettige en open sfeer verlopen. Zodanig dat iedereen in de groep zich veilig en op zijn gemak voelt, ook mensen die nog niet eerder bij een relatietherapeut waren of voor wie het werken aan 'jezelf' als onwennig kan voelen. Ik raad deze EFT weekenden aan ieder stel aan die 'meer' uit zijn/haar relatie wil halen, je doet elkaar, jezelf en als je kinderen hebt, je kinderen een grote gunst!